Over ons.

Het merk Diesel Rubbing staat voor kracht en vernieuwing op de markt. Diesel Rubbing is ontstaan vanuit de visie om een betere boot op de markt te zetten dan we tot nog toe hebben gezien. Als uniek professioneel reparatie en onderhoudscentrum voor opblaasboten en ribs komen wij veel aspecten tegen die naar ons idee beter kunnen. Wij zien dat er bij de aankoop van een nieuwe boot vooral gekeken wordt naar de eerste “nieuwe” aanblik. Hierin lijken alle merken, op de prijs na, veelal hetzelfde. Met een degelijk en eerlijk verhaal willen wij de beste prijs – kwaliteitverhouding leveren, waarin niet de aantallen tellen, maar vooral de duurzaamheid.

Prijs-kwaliteit

Wij vinden dat een kwalitatief hoogwaardige sportieve rubberboot niet duur hoeft te zijn. Diesel Rubbing ontwikkelt haar boten door gebruik te maken van de beste materialen en deze te combineren met een nauwkeurig productieproces. De boten worden gemaakt van Europese materialen. Dit doen wij zo efficiënt dat wij dit tegen een lagere kostprijs kunnen ontwikkelen en produceren.

DIESEL RUBBING en dan Custom-Made.

Heeft u speciale wensen voor uw opblaasboot of rib? Ook dit is mogelijk bij Nautisch Centrum Heech.

Wilt u de tubes in een andere kleur? In een ander textiel? Wenst u een ander design dan een strandaard boot? Dit kan allemaal naar uw eigen ontwerp. Uiteraard kunnen wij u hierbij, met onze kennis en ervaring, helpen.